Morske radionice u srpnju 2024.

Draga djeco, pozivamo vas na kreativne vesele i šarene morske radionice koje će se tijekom srpnja održati u knjižnici.

Sve radionice zasnivaju se na čitanju ili pričanju priča na temu (pre)vrućeg ljeta, čistog mora, dugih bezbrižnih praznika i kuglica sladoleda slatkih.

Učimo i koliko smo mi sami važni u očuvanju prirode, i kako možemo doprinijeti kvalitetnijem životu drugih bića koja obitavaju na Zemlji.

Na radionicama vježbamo motoriku, koncentraciju, razvijamo maštu, učimo kako pomagati jedni drugima i kako privući pažnju voditeljice ako nas je puno.

Radionica br. 5 pod nazivom “On holiday” održat će se na engleskom jeziku gdje ćete uz izvornog govornika naučiti kako putniku namjerniku na engleskom jeziku predstaviti ljepote naše Županije te izraditi prigodne suvenire.

Tema radionice br. 6 je kazalište na “dalmatinski” način gdje ćete sa crno-bijelim točkicama, kao osnovnim motivom, osmišljavati scenu, kazališne rekvizite, kostime, igrati se bojama za lice, a malo ćete i glumiti.

A, na Morskoj radionica br. 7 ćete uz pomoć svijeta STEM-a naučiti zašto se more diže i spušta, zašto je more slano i još puno toga uz pomoć našeg @tinkerlabs_metkovic

 

Na radionicama br. 1, 2 i 4 izrađivat ćemo zajedno morske životinje i podmorje. Na radionicama br. 3 i 8 najmlađima ćemo čitati ili pričati priče nakon kojih ćemo imati prigodnu radionicu.

 

Prijave na: tel. 020 681 715, porukom na Instagram ili osobno u knjižnici.

Veselimo se!